2011-08-14 10:58:15• hírek • Kocsis Zoltán

Új országos rekordot állított fel szombaton a PitStop

Az első akció hatalmas sikerén felbuzdulva úgy döntöttek a PitStop szervezői, hogy rendhagyó módon idén kétszer is megadják azt a lehetőséget a szatmári autósoknak, hogy teljesen ingyen megvizsgáltathassák autóik technikai állapotát. Ez akkora sikert aratott, hogy minden eddig látogatottsági rekord megdőlt.

Az Autonet három évvel ezelőtt hívta életre a PitStop szolgáltatását, mellyel azt szerette volna elérni, hogy a romániai autósokban minél inkább tudatosítsa a járműveik technikai állapota iránti felelősségüket és annak súlyát. A PitStop karavánja azóta több tíz romániai várost látogatott meg, és majd háromezer autót vizsgált meg. Arra azonban nem nagyon volt még példa, hogy egyazon évben kétszer is „fellépjenek" ugyanabban a városban. Mostanáig!

Július 2.-án ugyanis akkora volt az érdeklődés Szatmárnémetiben, hogy akkor a szervezők úgy döntöttek: idén még egyszer visszajönnek Szatmár megyébe. Ennek köszönhetően pénteken Nagykárolyban, szombaton pedig Szatmárnémetiben állították fel berendezéseiket. A döntést pedig az autósok maximálisan értékelték, hisz szombaton a megyeszékhelyen minden eddig rekord megdőlt. Amíg ugyanis július 2.-án a szinte egész napos eső ellenére 142 autó állt be a műszerek közé, addig szombaton ez a szám,tudtuk meg Fernea Bogdanától, 172 volt! Ez egyben azt jelenti, hogy a szervezők alaposan „túlteljesítették a napi tervet", ugyanis Vinkler Roland projektvezető a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy egy nap megközelítőleg 150 autót tudnak megvizsgálni.

Öt-hat autó folyamatosan állt a sorban

A PitStop mostani akciójába több új partnert is sikerült bevonni (Auto Check Center, a Tiacom, az Emma Motors és a Dinamic Prest), ahol az vizsgálatnál kapott kuponok fejében az autósok természetesen ugyanúgy kedvezményben részesültek, mint a júliusban.

A Real hipermarket parkolójában felállított sátor alatt a járművek felfüggesztését, abroncsait, fékfolyadékját, az akkumulátor töltését és a fényszórók beállítását vizsgálták meg a szakemberek modern technológiai berendezések segítségével. Aki ezekről ezúttal is lemaradt, annak vélhetően a jövő évig várnia kell!

 

Fernea Bogdana, a szombati PitStop "informátora"

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: